Aurélien Darbellay

19Maria_Aurelien_0922L.jpg

Aurélien va néixer en una familia de músics. La música és la seva casa: s'hi troba segur, viu i en pau. 

 

Va descubrir el Lindy Hop a Barcelona, amb vint-i-bastant anys. Ràpidament, es va interessar i desprès apassionar per aquest ball i per la seva música. Va conèixer la Maria Ferrer en 2012 i van començar a ballar junts un parell d'anys després. Des de llavors, assetgen gairebé cada dia, intentat fer que el ball que construeixen junts sigui cada vegada més lliure, personal, flowy, expressiu i swinguejat.

 

Per l'Aurélien, ballar Lindy Hop és fonamentalment posar en el seu cos el swing que hi ha a la música que li agrada ballar. És trobar un flow i, des d'aquest lloc, utilitzar el seu cos per mostrar l'amor, l'humor, la melancolia, l'enginy i tots els altres colors intrigant que s'amaguen en una bona cançó de swing.  
 

Fa 5 anys ara que l'Aurélien es dedica professionalment al Lindy Hop (i altres balls swing). Amb María Ferrer, dóna classes regulars a Barcelona i viatja a tota Europa per compartir el seu entusiasme pel swing. També forma part de dos projectes col·lectius que tenen l'objectiu de difondre la cultura del swing: Backbeat, a Ginebra - la ciutat on va néixer - i El Taller, a Barcelona.