LES NOSTRES CLASSES DE BALL

Volem crear un espai on tothom se senti benvingut. Les nostres experiències es barregen amb l’objectiu de mantenir la cultura swing. Volem informar els nostres alumnes i companys de la història afro americana i fer que més gent conegui i pugui gaudir d’aquest ball.

Els professors són Laia & Gustav i María & Aurélien. En cada curs que fas, tindràs el 50% de les classes amb cada parella. En altres paraules, tots els nostres cursos són multiprofes!

Aquest trimestre tenim nous professors en Marisol Castillo i Xesc Bujosa Ribas! Faran algunes de les classes els dilluns en Desbande i Xesc farà classes els dimecres.

Oferim classes de Lindy Hop i Solo Jazz amb el següent horari: 

El calendari del curs de primavera és el següent:

El calendari del curs de primavera és el següent:

Els Preus

Lindy Hop

  • 10 classes d’una hora
  • Preu: 110 euros/persona
  • Si t’apuntes per a dos cursos tindràs un descompte i pagaràs 198 euros.

Solo Jazz

  • 10 classes d’una hora
  • Preu: 110 euros/persona
  • Si t’apuntes per a dos cursos tindràs un descompte i pagaràs 198 euros.

PAGAMENT A TERMINIS

Si no et va bé pagar tot el cost del trimestre ara, pots pagar la meitat ara i l’altra meitat en un mes. Deixa’ns un comentari en el formulari d’inscripció si vols pagar el trimestre en dos terminis.

¿QUÉ ES EL LINDY HOP?

Si no saps què és Lindy Hop i com va començar, hem preparat aquesta visió general perquè t’hi fiquis.

He d'inscriure'm amb parella per a apuntar-me a Lindy Hop?

No. En El Taller et pots puntar sol/a, si s’apunta algú més sense parella anirem formant parelles.

A les classes de Lindy Hop, canviarem de parella?

Com que el Lindy Hop és un ball social, a classe sempre canviem de parella. Així aprenem a ballar amb vària gent i a més a més coneixem més ràpid als nostres companys de classe 🙂

El curs ja ha començat. Puc apuntar-me?

Clar que sí! Si t’incorpores per primera vegada a un curs que ja porta unes quantes classes, et cobrarem la part proporcional de les classes restants.

Els preus si comences un curs ja començat són els següents:

9 classes 101 euros

8 classes 91 euros

7 classes 81 euros

6 classes 72 euros

5 classes 63 euros

4 classes 54 euros

3 classes 41 euros 

2 classes 28 euros

Nosaltres som els professors

Maria Ferrer

Vull saber més

Maria

Aurélien Darbellay

Vull saber més

Aurélien va néixer en una familia de músics. La música és la seva casa: s’hi troba segur, viu i en pau. 

Va descubrir el Lindy Hop a Barcelona, amb vint-i-bastant anys. Ràpidament, es va interessar i desprès apassionar per aquest ball i per la seva música. Va conèixer la Maria Ferrer en 2012 i van començar a ballar junts un parell d’anys després. Des de llavors, assetgen gairebé cada dia, intentat fer que el ball que construeixen junts sigui cada vegada més lliure, personal, flowy, expressiu i swinguejat.

Per l’Aurélien, ballar Lindy Hop és fonamentalment posar en el seu cos el swing que hi ha a la música que li agrada ballar. És trobar un flow i, des d’aquest lloc, utilitzar el seu cos per mostrar l’amor, l’humor, la melancolia, l’enginy i tots els altres colors intrigant que s’amaguen en una bona cançó de swing.

Fa 5 anys ara que l’Aurélien es dedica professionalment al Lindy Hop (i altres balls swing). Amb María Ferrer, dóna classes regulars a Barcelona i viatja a tota Europa per compartir el seu entusiasme pel swing. També forma part de dos projectes col·lectius que tenen l’objectiu de difondre la cultura del swing: Backbeat, a Ginebra – la ciutat on va néixer – i El Taller, a Barcelona.

Gustav Jakobsson

Vull saber més

Gustav va créixer en una família dedicada al ball però ell era més aficionat als esports quan era nen.

Més tard la seva germana li va suggerir provar el Lindy Hop i van visitar Herräng Dansi Camp, on va tenir el seu primer contacte. Allí va tenir la sort de tenir una classe amb Frankie Manning. Es va enamorar del ball i des de llavors ha dedicat molt de temps a aprendre més sobre aquest increïble ball.

Ara és ballarí i professor a temps complet a Barcelona, el seu ensenyament se centra en el ritme i la fluïdesa.

Gustav treballa constantment per a millorar el seu moviment practicant Sol Jazz a més de Lindy Hop.

Li agrada actuar i competir i ha tingut èxit en esdeveniments com ILHC, ESDC i The Snowball.

Laia Puig

Vull saber més

Laia va començar a ballar als 6 anys i fins als 12 anys va fer Ballet, Contemporani i Flamenc. Quan tenia 12 anys va començar a ballar i a competir en balls de saló. Als 19 anys va canviar el ball de saló pel Lindy Hop després d’haver anat a un concert de swing.

Laia és ballarina i professora a Barcelona, centrant les seves classes a ensenyar a followers a tenir consciència del seu ritme i a ser ballarins actius en el ball.

Ella sempre s’esforça a millorar el seu ball i moviment treballant tant el ball individual, Sol Jazz i Claqué, com el ball en parella amb el Lindy Hop. Intenta connectar la diversió, ritme i una miqueta de bogeria en el seu ball i en les seves classes.

A Laia li agrada actuar i competir tant en Lindy Hop com en Sol Jazz i ha tingut èxit en esdeveniments grans com ILHCThe Snowball i Lindy Shock.

Marisol Castillo

Vull saber més

Marisol

Xesc Bujosa Ribas

Vull saber més

Xesc

las sales

On ballem?

Desbande

En el Desbande fem classes de Lindy Hop els dilluns i Solo Jazz els dijous.

Carrer de la Mare de Déu dels Desemparats 5, 2a planta

2estones

En aquesta sala fem classes els dilluns i dimecres.

Passatge de Frigola, 27

T’has llegit tota la informació i encara tens dubtes?